Program

 

Klubbafton hålls varje onsdag klockan 18.00. Måltiderna börjar ca klockan 19.00. Klubbafton med program hålls i regel varje onsdag; härom meddelas genom annons i Hufvudstadsbladet förgående måndag. Flugans vänner sammanträder tredje fredagen varje månad.

Vid klubbafton utan program börjar måltiden klockan 18.00.

Middagen består av smörgårdsbord med förrätt, varmrätt och kaffe/te.

 

Höstens program som pdf

 

Medlemsresa & slottsbal avec i Reval 1-3/4 oktober

Klubben gör en medlemsresa till Reval i början av oktober. Denna resa kan utmärkt kombineras med den traditionella slottsbalen arrangerad av Svenska Klubben i Reval lördagen den 3 oktober. Medlemmar som inte ämnar delta i den traditionella slottsbalen på lördag kväll, har möjlighet att resa hem på lördag förmiddag. Herrar som deltar i slottsbalen stannar till söndag förmiddag.

Herrar vars respektive ämnar delta i slottsbalen och reser över till Reval för balen föreslås lämpligast anlända till Reval på fredag kväll alternativt på lördag förmiddag. Resebyrån Axtours +358 18 512 17 (Yvonne Cronström) hjälper gärna till med researrangemangen för damerna.

Programmet för Reval resan i bilagan. Observera att anmälan skall göras till Klubbhövdingen senast den 28 augusti.

Anmälan till Revalska slottsbalen på Katarina I slott sker via Svenska klubben i Reval, e-post: revalskaslottsbalen@gmail.com

Information om slottsbalen: https://www.facebook.com/revalskaslottsbalen/ och http://revalball.com/

 

 

 

Onsdag
2.12
18:22

Introduktionsmiddag

Introduktionsmiddag – vice ordförande Henrik Hultin presenterar Klubbens verksamhet speciellt för nya medlemmar med faddrar. Förhandsanmälan senast den 25 november till klubbhövdingen.
Lördag
19.12
13:00

Den traditionella Lucialunchen

Förhandsanmälan till klubbhövdingen.

Svenska Klubben i Helsingfors är tillbaka!

Bästa klubbmedlem! Efter att vi tvingades inhibera en del av vårens program återkom Klubben i juni och avser att kunna erbjuda ett fullödigt program för hösten. En del av det program som inhiberades under den exceptionella våren har flyttats till hösten.Läs mera »

Svenska Klubben i Helsingfors

Grundad år 1880