Svenska Klubben i Helsingfors är tillbaka!

Bästa klubbmedlem!

 

Efter att vi tvingades inhibera en del av vårens program återkom Klubben i juni och avser att kunna erbjuda ett fullödigt program för hösten. En del av det program som inhiberades under den exceptionella våren har flyttats till hösten. Dessvärre var vi tvungna att flytta Nordiskt möte med ett år till den 2-3 september 2021. Den planerade höstresan i oktober omdirigeras till Reval. Resan kan utmärkt kombineras med den traditionella slottsbalen arrangerad av Svenska Klubben i Reval den 3 oktober.

 

Akademiska Sångföreningen har inrättat sin klubblokal i den tidigare puben. Vi får en presentation av sångföreningen med sång i september då dess ordförande med följe besöker vår Klubb.  

 

I oktober ordnas för andra gången en gemensam klubbafton med det aktiva kvinnonätverket Oasen (www.oasen.fi). Oasen grundades hösten 2006 och sammankommer till föredrag och middag en gång i månaden.

 

Vi ser även fram emot Muntra Musikanters traditionella spex som ordnas under vårterminen. Föreställningen lördagen den 6 mars 2021 reserveras för klubbmedlemmar avec.

 

För att underlätta beredningen av klubbaftnar under rådande omständigheter uppmanar vi medlemmarna att anmäla sig på förhand till Klubbens evenemang. Anmälning kan göras till klubbhövdingen eller via klubbens hemsida www.klubben.fi .

 

Den traditionella Lucialunchen arrangeras lördagen den 19 december klockan 13.00 – anmäl er i god tid.

 

Jag önskar er alla en god avslutning på sommaren och en skön höst!

 

Henrik Hultin, klubbhövding

mobil 040-730 0348

e-post henrik.hultin@synocus.com

 

Klubbens hemsidor www.klubben.fi och om de slutna medlemssidorna som innehåller intressant information och även bilder från olika klubbevenemang.

Registrera dig även på Klubbens Facebook sida.

Svenska Klubben i Helsingfors

Grundad år 1880